De ce exista acest blog?

     Hai noroc!

Am înfiinţat blogul pe 23.06.2013. A început dintr-o prostie de genul ‘Aa, ai blog? Îmi fac şi eu!’. Cine-ar fi crezut că voi avea, totuşi, trafic. Iniţial a început ca un proiect serios, ‘în spatele cortinei’ reprezentând latura sensibilă pe care oamenii o ascund în interiorul lor etc etc. De acolo şi vechea descriere ‘Eşti ceea ce vrei să pari?’. Mhm.. de undee

Da, în scurt timp am văzut că nu mă caracterizează. Pe parcursul timpului, ‘în spetele cortinei’ s-a dovedit a se referi la prostia exercitată de prea multe persoane, sub diverse forme. Prostia în cea mai pură stare a sa, însoţită, bineînţeles, de veşnicele şi nemuritoarele exemple şi argumentări.. pe măsură. Titlul actual este mult mai sugestiv. Mă reprezintă complet şi direct. De acolo şi actuala descriere. Nu ştiu, cineva m-ar putea întreba de ce să mai scriu, atâta timp cât am deja totul în minte.. iar blogul ar fi ca o dublură.

Aici sunt două aspecte pe care le pot lua în vedere.  Blogul ăsta mă ajută să îmi pun ideile în ordine, să mă mai defragmentez şi eu. Astfel pot scrie mai concret şi mai la obiect. E mult mai uşor să te exprimi când ai totul clar în minte.

Celalalt.. Mă, simt că am ceva de spus! Detest idea de ‘unul din mulţime’! Altfel spus.. De ce scriu eu pe blog?

     Scriu pe blog pentru ca exista o multitudine de subiecte ce merita abordate pe diverite teme de lucru, unele mai palpitante decât celelalte.. ee, na! Imi place sa-mi dau cu parerea. Si unde altundeva poti sa aberezi fara sa tii cont de parerile altora? Ba mai mult, am fost plăcut surprins că unele mesaje au fost interceptate pozitiv. Că se mai găsea vre-unul ‘Măă, vezi că în articolul pe care l-ai scris acum 26 de zile, 8 ore, 4 minute şi 35, 34, 33, 32 (…) de secunde.. pe undeva pe la jumate spre final.. ai uitat să pui o virgulă!!!! Măă, tu scrii prostii, nici corect nu scrii!’
Ciudat, dar nu mă deranjează astfel de tentative de reproşuri. Mai animează atmosfera şi mai important, imi aduce aminte constant de ce scriu. Sau mai bine spus pentru cine sau pe cine critic şi în legătură cu ce.
      Am avut perioada de început în care era eveniment dacă treceam de 100 de vizualizări pe zi.. apoi, pe parcurs m-am dezvoltat pe blogosferă, am format unele prietenii şi uite aşa pe la două luni şi jumătate de când aveam blogul aveam câteva mii de amprente şi o zi marcată de un boom de 500-600. Nu ştiu, dacă unii s-ar mira de aceste cifre, ţin să menţionez că eu aş fi şi sunt primul. Nu mi se pare că scriu aşa atractiv, dar cifrele sunt acolo! O reală dilemă. Nu ştiu.. e un sentiment al naibii de frumos când vezi că există persoane care intră iarăşi doar pentru a vedea ce ai mai scris. Nu ştiu ce înseamnă acele cifre în raport cu alte bloguri, dar pentru mine reprezintă tot timpul petrecut în faţa tastaturii sau caietului, toate momentele în care vedeam beculeţul deasupra capului când mă blocam la un anumit paragraf, zilele în care creştea înima-n mine când vedeam zeci şi sute de vizitatori pe zi, zilele aride în care micile culise se târau deztraficate (Nu, habar n-am dacă există cuvântul asta) pentru că nu eram pe aproape sau aveam vreun collaps al ideilor. Toate amintirile sunt stocate în acele cifre. Îmi dau senzaţia constantă că nu scriu degeaba, că este cineva care citeşte şi.. mă motivează să continui. 🙂  Multi prieteni imi spun ca sunt cititori fideli ai blogului meu, deci se considera ca am trafic. In curand bag si un metrou.
     Acum ştii ce şi cum. Exact, blogul e eu. Sau mai bine spus, reprezintă tot ceea ce mă reprezintă.
     Pe mine mă poţi cunoaşte în două moduri: Cunoscându-mă propriu-zis şi citindu-mi blogul.
     Apropo,

    Daca vrei ca anumite „chestii” sa apara pe acest site, nu ezita sa ma contactezi.

………

[De specificat.. de-a lungul articolelor mai noi sau mai vechi vei gasi, poate, greseli gramaticale, exprimari plictisitoare sau gresite sau sau sau. Nu le rectific. Nu rectific nimic. Vreau sa se vada clar evolutia (sau involutia) de-a lungul timpului, fara sa para ca le-am stiut pe toate cum trebuie inca de la inceput.]

Am încheiat aici,

Ceau’

😀

Comentarii
 1. Cand citesc eu „in spatele cortinei”, ce crezi ca imi vine prima data in minte? „De fier”. Adica in spatele cortine de fier. :)) Defect profesional. :))

  • mihaisoare32 spune:

   Daca stau sa ma gandesc, ar avea legatura. 😕
   ‘In spatele cortinei’ este sintagma prin care ma refer la orgoliul uman, la modul in care esti de fapt, la interiorul mintii tale (in caz ca nu ai observat descrierea blogului).
   Si da, incercand sa iti protejezi cele mai intime ganduri, exteriorul poate deveni o adevarata cortina de fier, corect? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s