Sentimente traite in contradictoriu

Posted: August 25, 2013 in Relatii si alte batai de cap
Etichete:, , ,

Momentul acela in care ajungi sa tii la cineva  suficient de tare incat sa gasesti, totusi, un sens in acel ‘Te iubesc!’. Sti despre ce vorbesc. Tipicul concept de ‘relatie’. Cam asta reprezinta un cuplu – sa pui persoana de langa tine pe primul loc, in timp ce sentimentul este reciproc. Cam asta e formula tipica a vietii de cuplu, corect? Acelasi sentiment impartasit de doua persoane situate pe aceeasi lungime de unda.

Insa.. ce-i faci cand se termina totul? Tipica despartire. Exact, fiecare isi da orgoliul pe fata. Mai departe.. apare ceva interesant – pentru o scurta perioada de timp se pastreaza lungimea de unda dintre cei doi. In schimb, se schimba sentimentul. Asa-zisa ‘iubire’ se preschimba in indiferenta, ignoranta, dispret sau chiar ura. 

In cele mai multe cazuri apare un fel de perturbare a sentimentului initial si in combinatie cu sucul orgoliului, apare des-intalnitul cocktail de ‘sentimente traite in contradictotiu’. Altfel spus, unuia dintre cei doi i se face dor de celalalt. Si atunci sa vezi. Personal, intotdeauna m-am straduit sa fiu cel care pastreaza legatura, de orice natura ar fi ea. In acest fel ma asiguram ca vina nu cade pe mine. 🙂 

Si totusi.. asta nu e singurul aspect ce merita luat in considerare.. ce te faci cand nu esti sigur de ceea ce vrei sa faci, cand te gandesti pentru o secunda sa accepti sa repari acea legatura intiala, desi ti-ai spus ca nu o vei face? Ti-ai spus ca nu te vei lasa pacalit inca o data. E ca o capcana in care te-ai aventura de buna voie.

Sentimentul trait sub doua aspecte diferite.. Mare cauzator de probleme. So, inainte de a te hotari asupra a ceea ce vrei sa faci.. rezerva-ti putin timp si intreaba-te ‘Ma, eu ce vreau, de fapt?’ Si confera acel raspuns fara sa tii cont de orgoliu.

Daca nu faci asta.. ia ghici.. cine va avea de pierdut? 🙂

Make your choise’ 

Anunțuri
Comentarii
  1. Daniela spune:

    Sincer, e al naibii de simplu, iubirea creaza dependenta, e mai rea ca iubirea! Daca esti tare de caracter, invingi, daca nu esti mancat! De s-ar studia naibii ce e si cu acest sentiment si sa se inventeze o pastila ceva… 🙂

  2. mihaisoare32 spune:

    S-a inventat cu etern mult timp in urma. Se gaseste inca sub atatea si atatea forme de pilula: Beeere, viin, wiiisky, voodka, altcineva, etc.
    Sunt metode si metode. Daca n-ai citit cu atentie, reiau: Problemele mari apar cand nu esti hatarat, cand nici macar tu nu mai sti ce vrei. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s